Fatete dentare din ceramică sunt extrem de durabile și estetice.

Fatete dentare din ceramică

Fatetele dentare din ceramică sunt una dintre cele mai populare opțiuni pentru îmbunătățirea aspectului zâmbetului. Acestea sunt foarte rezistente și oferă rezultate estetice deosebite, fiind o soluție ideală pentru cei care doresc să-și corecteze imperfecțiunile dentare.
Există diferite tipuri de ceramică folosite pentru fatetele dentare, iar alegerea depinde de preferințele pacientului și de recomandările stomatologului. Cele mai comune tipuri de ceramică folosite pentru fatetele dentare sunt ceramică feldspatică, ceramică de disilicat de litiu și ceramică de oxid de aluminiu.
Ceramica feldspatică este cea mai veche și mai folosită formă de ceramică în stomatologie. Este recunoscută pentru aspectul său natural și transluciditatea ridicată, fiind o opțiune potrivită pentru fatetele dentare care necesită o imitare fidelă a dinților naturali. Această ceramică este mai fragilă decât celelalte tipuri de ceramică, așa că este recomandată mai ales pentru fatetele dentare de pe dinții din față.
Ceramica de disilicat de litiu este o opțiune mai rezistentă și mai durabilă decât ceramica feldspatică. Această formă de ceramică oferă rezultate estetice deosebite și este o alegere potrivită pentru fatetele dentare de pe dinții posteriori. Ceramica de disilicat de litiu este mai translucentă decât ceramica feldspatică, oferind un aspect natural și luminos zâmbetului.
Ceramica de oxid de aluminiu este cea mai rezistentă formă de ceramică folosită pentru fatetele dentare. Această ceramică este foarte durabilă și oferă rezultate estetice deosebite, fiind o opțiune potrivită pentru fatetele dentare care necesită o rezistență sporită. Ceramica de oxid de aluminiu este mai opacă decât celelalte tipuri de ceramică, dar oferă totuși un aspect natural și luminos zâmbetului.
Procesul de aplicare a fatetelor dentare implică pregătirea dinților naturali, luarea unei amprente și fixarea fatetelor cu un adeziv special. Stomatologul va tăia o mică cantitate de smalț dentar pentru a face loc fatetelor dentare și apoi va lua o amprentă pentru a crea fatete personalizate. Fatetele vor fi fixate cu un adeziv special care le va ține în loc în mod sigur și durabil.
În concluzie, fatetele dentare din ceramică sunt o soluție excelentă pentru îmbunătățirea aspectului zâmbetului. Alegerea tipului de ceramică depinde de preferințele pacientului și de recomandările stomatologului. Indiferent de tipul de ceramică ales, fatetele dentare vor oferi rezultate estetice deosebite și un zâmbet frumos și luminos.

Informatii Rapide :

Ce sunt FATETLE DENTARE?
Fatetele dentare, o soluție populară pentru îmbunătățirea esteticii zâmbetului, sunt disponibile în numeroase clinici stomatologice specializate din București, care oferă servicii de calitate în domeniul esteticii dentare. În București, procedurile de fatete dentare beneficiază de echipamente moderne și personal calificat, asigurând un nivel înalt de confort și siguranță pentru pacienți. Aceste proceduri sunt realizate cu materiale de înaltă calitate, precum porțelanul sau compozitele dentare, și sunt adaptate la nevoile individuale ale pacienților.

Mai multe informatii vei gasi online : FATETE DENTARE BUCURESTI

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salut! Îti oferim doar astazi o consultatie 100% GRATUITA !