Procedura de fixare a fatetelor dentare se realizeaza rapid și eficient.

Procedura de fixare a fatetelor dentare

După fixarea definitivă a fatetelor dentare, este extrem de important pentru pacient să aibă grijă corespunzătoare de igiena orală și să efectueze controale regulate la medicul dentist pentru a menține fatetele dentare într-o stare bună pe termen lung.
Procedura de fixare a fatetelor dentare implică mai multe etape. Mai întâi, medicul dentist va evalua starea dinților și va discuta cu pacientul opțiunile disponibile. Apoi, se va realiza o pregătire a dinților prin șlefuirea acestora pentru a asigura o potrivire perfectă a fatetelor dentare.
Urmează apoi luarea amprentelor pentru a realiza fatetele dentare personalizate în laboratorul de tehnică dentară. În timp ce fatetele sunt fabricate, pacientul va purta niște fatete provizorii pentru a proteja dinții pregătiți.
Odată ce fatetele dentare sunt gata, acestea vor fi fixate de către medicul dentist pe suprafața dinților cu ajutorul unui adeziv special. După fixarea definitivă a fatetelor, pacientul ar trebui să evite mâncarea dură și să aibă grijă la igiena orală pentru a preveni acumularea plăcii bacteriene care poate duce la probleme dentare.
Este recomandat ca pacientul să folosească periuța de dinți și ața dentară regulat pentru a curăța între spațiile dintre dinți și subfatete. De asemenea, clătirea cu apă de gură antibacteriană poate ajuta la menținerea igienei orale și la prevenirea apariției cariilor.
În plus, este esențial ca pacientul să aibă programate controale regulate la medicul dentist pentru a verifica starea fatetelor dentare și pentru a remedia eventualele probleme înainte să devină mai grave. Prin menținerea unei bune igiene orale și prin vizitele regulate la dentist, pacientul poate să se bucure de beneficiile fatetelor dentare pentru o perioadă mai lungă de timp.
În concluzie, după fixarea definitivă a fatetelor dentare, pacientul trebuie să aibă grijă de igiena orală și să viziteze regulat medicul dentist pentru a menține fatetele dentare într-o stare bună. Prin respectarea acestor recomandări și prin acordarea atenției necesare, pacientul va putea să se bucure de un zâmbet frumos și sănătos pe termen lung.

Informatii Rapide :

Ce sunt FATETLE DENTARE?
Fatetele dentare, o soluție populară pentru îmbunătățirea esteticii zâmbetului, sunt disponibile în numeroase clinici stomatologice specializate din București, care oferă servicii de calitate în domeniul esteticii dentare. În București, procedurile de fatete dentare beneficiază de echipamente moderne și personal calificat, asigurând un nivel înalt de confort și siguranță pentru pacienți. Aceste proceduri sunt realizate cu materiale de înaltă calitate, precum porțelanul sau compozitele dentare, și sunt adaptate la nevoile individuale ale pacienților.

Mai multe informatii vei gasi online : FATETE DENTARE BUCURESTI

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salut! Îti oferim doar astazi o consultatie 100% GRATUITA !