Procedura de montare a fatetelor dentare consta in trei etape.

Procedura de montare a fatetelor dentare

Montarea fatetelor: odat─â ce fatetele sunt preg─âtite, medicul stomatolog le va monta pe suprafa╚Ťa dintelui, asigur├óndu-se c─â sunt aliniate corect ╚Öi c─â se potrive╚Öte estetic cu restul danturii.
Procedura de montare a fatetelor dentare este un proces important ├«n care medicul stomatolog va lucra ├«mpreun─â cu pacientul pentru a ob╚Ťine rezultatele dorite. Este esen╚Ťial s─â se respecte toate etapele acestui proces pentru a asigura succesul mont─ârii de fatete dentare.
Primul pas ├«n montarea fatetelor dentare este preg─âtirea acestora. Aceasta implic─â ├«ndep─ârtarea unei mici cantit─â╚Ťi de smal╚Ť din partea frontal─â a dintelui pentru a face loc fatetei. Dup─â preg─âtirea fatetelor, medicul stomatolog va lua amprentele danturii pentru a realiza fatetele personalizate, care s─â se potriveasc─â perfect cu restul din╚Ťilor.
Urm─âtorul pas este testarea fatetelor pe dantur─â ├«nainte de montare. Acest lucru se face pentru a asigura c─â fatetele se potrivesc perfect ╚Öi c─â pacientul este mul╚Ťumit de aspectul lor. Dac─â totul este ├«n regul─â, medicul stomatolog va proceda la montarea efectiv─â a fatetelor.
├Än timpul mont─ârii, medicul stomatolog va aplica un adeziv special pe partea din spate a fatetelor ╚Öi le va fixa pe suprafa╚Ťa dintelui. Este important ca fatetele s─â fie aliniate corect ╚Öi c─â ader─â bine la smal╚Ťul dentar pentru a evita orice probleme ulterioare.
Dup─â montare, medicul stomatolog va verifica din nou fatetele pentru a se asigura c─â totul este ├«n regul─â ╚Öi c─â pacientul este mul╚Ťumit de rezultat. Este important ca pacientul s─â respecte regulile de igien─â oral─â ╚Öi s─â aib─â grij─â de fatetele dentare pentru a le men╚Ťine c├ót mai mult timp posibil.
├Än concluzie, procedura de montare a fatetelor dentare este un proces complex care necesit─â aten╚Ťie la detalii ╚Öi abilit─â╚Ťi profesionale. Este esen╚Ťial s─â se respecte toate etapele acestui proces pentru a ob╚Ťine rezultatele dorite. Cu o ├«ngrijire corespunz─âtoare, fatetele dentare pot oferi un z├ómbet frumos ╚Öi str─âlucitor pentru mul╚Ťi ani ├«nainte.

Informatii Rapide :

Ce sunt FATETLE DENTARE?
Fatetele dentare, o solu╚Ťie popular─â pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea esteticii z├ómbetului, sunt disponibile ├«n numeroase clinici stomatologice specializate din Bucure╚Öti, care ofer─â servicii de calitate ├«n domeniul esteticii dentare. ├Än Bucure╚Öti, procedurile de fatete dentare beneficiaz─â de echipamente moderne ╚Öi personal calificat, asigur├ónd un nivel ├«nalt de confort ╚Öi siguran╚Ť─â pentru pacien╚Ťi. Aceste proceduri sunt realizate cu materiale de ├«nalt─â calitate, precum por╚Ťelanul sau compozitele dentare, ╚Öi sunt adaptate la nevoile individuale ale pacien╚Ťilor.

Mai multe informatii vei gasi online : FATETE DENTARE BUCURESTI

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salut! Îti oferim doar astazi o consultatie 100% GRATUITA !