Procedura de montare a fatetelor dentare necesita o pregatire minuțioasă.

Procedura de montare a fatetelor dentare

Luarea amprentelor: medicul stomatolog va lua amprente ale dintilor pregatiti pentru fatete, acestea fiind folosite pentru a crea fatetele dentare personalizate pentru pacient
Procedura de montare a fatetelor dentare este un proces complex, care necesita atat abilitati tehnice cat si artistice pentru a obtine rezultate deosebite. Inainte de a incepe procedura de montare a fatetelor dentare, este important ca medicul stomatolog sa ia amprente ale dintilor pregatiti pentru fatete.
Amprentele dentare sunt esentiale in procesul de fabricare a fatetelor dentare, deoarece acestea ofera un model precis al dintilor pacientului. In functie de forma, marimea si alinierea dintilor pacientului, medicul stomatolog va crea fatete dentare personalizate pentru a se potrivi perfect cu restul dintilor naturali.
Este important ca amprentele sa fie luate cu mare atentie si precizie, pentru a asigura o potrivire perfecta a fatetelor pe dintii pacientului. Medicul stomatolog va folosi materiale speciale pentru luarea amprentelor, care sunt sigure si non-toxice pentru pacient.
Procedura de luare a amprentelor poate dura aproximativ 30 de minute si este complet nedureroasa pentru pacient. Medicul stomatolog va folosi un material moale si elastic pentru a acoperi dintii pacientului, astfel incat sa obtina un model exact al acestora.
Dupa ce amprentele sunt luate, medicul stomatolog le va trimite la laboratorul dentar, unde se vor realiza fatetele dentare personalizate. Procesul de fabricare a fatetelor poate dura cateva zile, in functie de complexitatea cazului si de materialele folosite.
Odata ce fatetele dentare sunt gata, medicul stomatolog le va monta pe dintii pacientului cu ajutorul unui adeziv special. Procedura de montare a fatetelor dentare este precisa si necesita o atentie deosebita pentru a asigura o fixare durabila si estetica.
Este important ca pacientul sa aiba grija de fatetele dentare dupa montare, evitand alimentele tari sau obiceiurile nocive precum mestecatul de unghii sau folosirea dintilor ca unghii. De asemenea, este recomandat sa viziteze regulat medicul stomatolog pentru a mentine fatetele in conditii optime.
In concluzie, procedura de montare a fatetelor dentare este un proces complex, care necesita atentie si abilitati profesionale pentru a obtine rezultate deosebite. Luarea amprentelor este primul pas crucial in fabricarea fatetelor dentare, deoarece ofera un model precis pentru crearea acestora. Este important ca pacientul sa respecte sfaturile medicului stomatolog pentru a mentine fatetele in conditii optime si pentru a beneficia de un zambet frumos si sanatos.

Informatii Rapide :

Ce sunt FATETLE DENTARE?
Fatetele dentare, o soluție populară pentru îmbunătățirea esteticii zâmbetului, sunt disponibile în numeroase clinici stomatologice specializate din București, care oferă servicii de calitate în domeniul esteticii dentare. În București, procedurile de fatete dentare beneficiază de echipamente moderne și personal calificat, asigurând un nivel înalt de confort și siguranță pentru pacienți. Aceste proceduri sunt realizate cu materiale de înaltă calitate, precum porțelanul sau compozitele dentare, și sunt adaptate la nevoile individuale ale pacienților.

Mai multe informatii vei gasi online : FATETE DENTARE BUCURESTI

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salut! Îti oferim doar astazi o consultatie 100% GRATUITA !